zaterdag 16 november 2013

Simpele armbandjes

Tegenwoordig heb je ontzettend leuke kralenwinkeltjes. Samen met een vriendin ben ik na een gezellige avond in zo'n winkeltje geweest. Daar zagen we leuke en simpele armbandjes met elastiek. We besloten allebei een paar kraaltjes en elastiek mee te nemen naar huis en daar de armbandjes te maken. Dit is mijn resultaat.


Het winkeltje waar we zijn geweest is Beadies Amsterdam in Groningen aan de Folkingestraat. Een erg gezellig winkeltje. Naast deze winkel zit nog een kralenwinkel, maar daar was het enorm druk. Niet leuk om even uitgebreid rond te kijken.
Doordeweek kun je in de winkel ook je sieraden te plekke maken, maar wij waren al laat op de avond, dus dat lukte niet meer.


Dit is wat ik mee heb genomen. Bij elkaar was het ongeveer een Tientje. Het elastiek was heel goedkoop, dus daar heb ik flink wat van meegenomen. Dan kwam ik in elk geval niet tekort. Ook zitten er knijpkraaltjes bij, zodat je kraal op zijn plek blijft. En er zitten ook een soort sluitingen bij.


Dit zijn de gouden bedeltjes die ik heb meegenomen. Het kruis en het hartje kun je bevestigen zonder knijpkraaltjes.


Eigenlijk zijn deze het makkelijkst, maar het effect heel leuk. Je maakt een knoopje aan de ene kant en aan de andere kant. Je laat het elastiek dubbel.




Aan de uiteinden maak je weer een knoopje, wel zou ik het wat langer laten i.v.m. eventueel groter of kleiner maken. Je doet de knoopjes van beide kanten in het sluitinkje en eventueel (als de maat goed is) druk je met een tangetje de kantjes dicht.

 

Dit is het eindresultaat. Vrij simpel, maar overal wel mee te combineren. Je kan alle kleuren elastiek kiezen die je wilt. En hieronder hetzelfde maar dan met het hartje.



Deze is iets ingewikkelder, hierbij heb ik ook knijpkraaltjes gebruikt naast de kleine blauwe kraaltjes en het gouden kraaltje.



Mijn favoriet, Eentje met knijpkraaltjes weer. Denk er bij het kraaltjes uitzoeken wel over na dat het elastiek door de kraaltjes past. Het kruisje die ik hier heb gekozen, heeft mijn vriendin ook meegenomen. Daardoor extra leuk. Ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar.








4 opmerkingen:

  1. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

    Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

    NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

    Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
     Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
     Concurrerende rentetarieven
     Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
     De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
     Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
     U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

    Hoe toe te passen:
    Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
    Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. echt, ik wil LAPO-microfinanciering waarderen voor het geven van een lening van € 19.000 om voor mijn zieke kind te zorgen. als u een dringende lening nodig heeft, vermijd dan fraude door nepgeldschieters en solliciteer via een e-mail van het echte leningbedrijf lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo
    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen